Tata dijeli važnu poruku koju uporno ponavlja sinovima

Screenshot: TikTok

Australac Ben zabrinut je za budućnost svoje obitelji. Ovaj 49-godišnjak otac je trojice sinova i priznaje da ga brine kako će mladima biti za 20 godina, kada je danas toliko teško kupiti stan ili kuću, uzdržavati obitelj i pronaći vremena za sebe.

Nije jedini koji izražava zabrinutost za svoju djecu. Prošlogodišnje istraživanje Pew Research Centera pokazalo je da čak četiri od deset roditelja u SAD-u s djecom mlađom od 18 godina smatraju da bi se njihova djeca u nekom trenutku mogla boriti s tjeskobom ili depresijom.

Zato postoji poruka koju Ben i njegova supruga neprestano ponavljaju svojim sinovima: žele ih naučiti da su im vrata roditeljskog doma uvijek otvorena.

"Ako se ikada osjećate usamljeno, dođite kući. Ako vam veza propadne, dođite kući. Ako imate psihičkih problema, dođite kući. Ako nemate novca, dođite kući. Ako nešto napravite krivo, dođite kući i razgovarat ćemo o tome kako to popraviti. Bez obzira na to gdje se nalazite, bez obzira na to koliko godina imate ili kakav odnos imamo, vaš dom je uvijek naš dom", podijelio je Ben u videu objavljenom na TikToku.

@family_future_first COME HOME! A parent’s job is to be the saftey net for their children. We shouldnt push our kids out of the nest and expect them to fly in such a difficult world. We all want to raise resilient kids but they need to know we are still there for them. If they need it, tell them to COME HOME!! 🏡 For additional strategies on help, follow @familyfuturefirst #ghostcommerce #digitalmarketingforbeginners #worklifebalance #sidehustlesecrets #extraincomefromhome #worklifebalance #entrepeneur #entrepeneurship ♬ Hell N Back (feat. Summer Walker) - Bakar

Poruka "uvijek se možeš vratiti kući" vrlo je važna za djecu i izvrstan je način pokazivanja mališanima da ih podržavamo.

"Držite svoju obitelj blizu. Cijenite ih i stvorite budućnost za njih i s njima. Život se promijenio u odnosu na prije 40 godina. Podrška vašoj obitelji ključna je za uspjeh u budućnosti", zaključio je Ben u razgovoru za portal Newsweek.

Pročitajte više