Tata generacije X usporedio svoje i sinovo djetinjstvo i pobudio nostalgiju

AKO ste roditelj i pripadate generaciji X (koja označava ljude rođene između 1960. i 1980.), vjerojatno vam nije lako djeci opisati svoje djetinjstvo. Radi se o generaciji koja nije odrasla uz internet ili mobitele, ali kao roditelji odgajaju djecu koja uopće ne poznaju svijet bez tih tehnoloških dodataka.

Jedan tata unio je veliku dozu nostalgije u srca milijuna ljudi iz svoje generacije X objavivši video na TikToku koji je postao viralan.

@shadyraro The 80’s was the best decade #80s #80skid #oldschool #genx #parents #funny #family #foryou #fyp ♬ original sound - ilovethe80s

U pokušaju usporedbe svog djetinjstva i djetinjstva 8-godišnjeg sina Justina, objavio je fotografije i opise koji su ukazali na ogromne razlike u načinu odrastanja, a gledajući ovaj video, osjećat ćete se kao da ste uskočili u vremeplov.

Video je pregledan više od 10 milijuna puta izazvavši veliku nostalgiju

"Nedostaju mi ti dani, tehnologija je odnijela toliko toga", napisao je netko.

"Nedostaje mi era 80-ih, ali nažalost mi djeca smo bili daljinski upravljač", napisao je drugi.

"80-e se ne mogu objasniti. Bilo je to iskustvo... Jedna snažna vibra sama po sebi... I ako ste to propustili, tako mi je žao zbog vas!" napisao je treći.

Premda današnja djeca nikad neće spoznati neke draži odrastanja u 80-ima, sigurno će jednog dana imati vlastite priče za svoju djecu na koje će tada gledati s ljubavlju i nostalgijom.

Pročitajte više