Tata priznao da kćer uvijek vodi u ženski WC i nema s tim problema

ODLAZAK s djetetom na WC je neizbježan, a jedan tata ne srami se sa svojom kćeri ući u ženski WC. Rijetki očevi spremni su s djetetom ući u javni ženski WC, ali Muhammed Nitoto nije među njima. 

Nitoto je nedavno objavio fotografiju na kojoj s kćerkicom ulazi u javni WC.

"Nikad nisam mislio da će nam  WC postati toliki problem. Većina mjesta nema obiteljske pa očevi moraju donijeti odluku hoće li s kćerima ući u muški ili ženski", napisao je te priznao da je njemu odluka sasvim jasna.

"Milijun puta sam bio u muškom WC-u, ali kad uđeš s kćeri, perspektiva se mijenja. Muški WC-i su odvratni. Smrde po mokraći i nema ničega za osobu s djetetom. Stol za presvlačenje je odmah pokraj pisoara", pojasnio je. 

Njegove kćeri su premale da bi same išle na WC.

"Uvijek imam poštovanja prema ženama i pokucam kako bi mi dale dopuštenje prije negoli uđem. Ako je netko unutra, kažem da je tata s kćeri i čekam da mi potvrde da im je to u redu. Dok sam unutra i netko novi ulazi, uvijek ponovno napomenem da sam ovdje zbog kćeri, kako se ne bi iznenadile", dodao je. 

Nitoto zaključuje: "Ženski WC-i su puno čišći i imaju sve potrebno za dijete. Stolovi za presvlačenje su uvijek čisti. Kao tata djevojčica, ne mogu si pomoći, želim ih zaštititi od svega što nije prikladno za njih, a muški WC-i su na tom popisu."

Svoje pratitelje upitao je je li jedini koji tako razmišlja pa su mnogi pohvalili njegovu logiku.

"Ja sam prije imao taj problem. Slažem se u svemu. Muški WC-i su odvratni pa sam nosio prijenosni WC, nikad nisam razmišljao o tome da uđem u ženski", napisao je jedan tata.

"Kao žena, cijenim tvoj pristup. Bravo, tata", komentirala je majka.

Pročitajte više