Tinejdžerica odgaja bebu s prijateljima, u videu pokazala članove velike obitelji

OBITELJI postoje u različitim oblicima i veličinama, a kažu da je za odgoj djeteta potrebno cijelo selo. Kad je majka djeteta tinejdžerica i uz to ima školske obveze, a u isto vrijeme pokušava uhvatiti korak s prijateljima, to postaje prilično zahtjevno. Stoga je lijepo kad prijatelji počnu pomagati mladoj mami oko djeteta.

19-godišnja mama i studentica Chloe iz Ujedinjenog Kraljevstva je nedavno podijelila video na TikToku proslavljajući svoje prijatelje, za koje kaže da joj pomažu odgajati sina Wrena Atlasa.

@choflo671 I love this aha #youngmum #wrenatlas #pocketfullofsunshine #teenmom #babiesoftiktok #LinkBudsNeverOff #valentinesday #outfitinspo ♬ Pocketful of Sunshine - Natasha Bedingfield

Chloeina priča pregledana je nevjerojatnih 14.6 milijuna puta, a TikTok zajednica je puna hvale za ovu mamu i njeno društvo. "Odgajaju te tvoja 19-godišnja mama i njezini prijatelji", napisala je Chloe u tekstu objave. Zatim se prikazuje serija isječaka i slika njezinih prijatelja koji vole njeno dijete i brinu o njemu.

U naknadnom videu Chloe opisuje svaku od svojih najbližih prijateljica prema njihovim prednostima i slabostima. Tu je Kirsty, koja je Wrenova kuma. Sjajno se mazi, ali je očito super niska. Zatim, tu je ujak Jackson čija je snaga zabavna, ali njegova slabost su pelene.

@choflo671 Reply to @seasushi meet my family!! #wrenatlas #youngmum #londonfashionweek #curry #teenmom #meettheparents ♬ Pennies From Heaven - Remastered - Louis Prima

Lydia je Wrenova miljenica i super je duhovita, osim kad odlazi na posao - on to ne voli. Joe ima loš utjecaj na Wrenov život. Njegova snaga je podučavanje FIFA-e, a njegova slabost je "sve što ima veze s brigom za Wrena".

Connorova supermoć tjera malog Wrena da prestane plakati. On je Chloe najdraži jer trenutno radi na podučavanju Wrena kako se kaže "Jack Grealish", a to je nogometaš najbolje momčadi na svijetu. On je također crvenokos i boji se podrigivanja. Connora za premijera!

Teta Eve uvijek čuva bebu Wrena od nevolja, a Chloe tvrdi da joj je "slabost" to što je ljepša od Wrena.

Zabavno je zamisliti Wrenov prvi dan škole

Ljudi su se oduševili ovom prezentacijom velike obitelji malog dječaka. "Volim ovo!" komentirala je jedna osoba. "Zamislite njegov prvi dan škole. Imat će tim navijačica."

Druga je dodala: "Kao netko tko je izgubio sve svoje prijatelje kad je dobio dijete, jako volim ovo."

Neki su istaknuli da obitelji dolaze u svim oblicima i veličinama, dok su se drugi složili da Wren živi najbolji život.

Pročitajte više