Tipa optužili za zlostavljanje jer je ženi podvalio da dijete nije njegovo

Foto: 123RF

JEDAN par zbija šale otkako su se upoznali. Međutim, novopečena 25-godišnja majka sada se požalila da je njezin 27-godišnji partner otišao predaleko. Naime, na Redditu je objavila priču koja je mnoge zgrozila.

"Nema štete u smijehu, ali njegove podvale više nisu smiješne, štoviše, vrijeđaju me", kazala je anonimna žena u uvodu svoje objave koju je naknadno i obrisala.

"Prošloga tjedna odjednom mi je prestao pomagati s bebom. Izgledao je zabrinuto i izbjegavao me. Iskreno nisam znala što se događa. Probala sam s njim razgovarati, ali odbijao je reći u čemu je problem. Kad sam poludjela, priznao mi je da mu je majka rekla da mu dijete ne sliči te da je najbolje da potajno napravi DNK test. Ostala sam bez riječi", napisala je majka. 

Njezin partner je poslušao majku.

"Rekao mi je da je napravio test i da je saznao da dijete nije njegovo. Tvrdio je da će se iseliti i da namjerava kontaktirati odvjetnika. Bila sam istovremeno ljuta i zbunjena. Rekao je da se ne želi svađati ni slušati objašnjenja. Znala sam da nešto ne štima jer obično nije tako smiren i vjerojatno bi napravio scenu da je situacija toliko ozbiljna", dodala je.

Zbog svega ga je nazvala lažljivcem i zatražila nalaz DNK analize. 

"Tada je prasnuo u smijeh. Rekao je da mi je podvalio i smijao mi se u lice. Kad je shvatio da sam ljuta, počeo se ispričavati te pojašnjavati da iza okrutne šale stoji njegov bratić. On je 20-godišnji kreten koji se ponaša kao da ima 13. Poludjela sam jer misli da su takve stvari smiješne. Rekla sam mu da prestane biti djetinjast i naljutila se jer sam umirala od iscrpljenosti zbog toga što sam dva dana sve radila sama. On smatra da sam preburno reagirala i da se trebam opustiti", pojašnjava žena.

Par trenutno ne razgovara, a ona je preuzela brigu o djetetu, dok on kuha i sprema. 

"Ispričao se, rekao mi je da to pustim jer je riječ o običnoj podvali, ali to me i muči najviše. Ne želim da mi radi tako okrutne stvari", zaključila je te upitala druge misle li da je u krivu.

"Tvoj suprug je okrutan prema tebi samo četiri tjedana nakon porođaja. Još uvijek psihički zacjeljuješ, boriš se s hormonima. Ovo nije šala, ovo je zlostavljanje. Imaš dvije opcije: otići na savjetovanje ili ga ostaviti", smatra jedna osoba. 

"S ovakvom osobom je suživot težak. Nema smisla da mu vraćaš jer ćete se samo vrtjeti u krug", dodaje druga.

"Stvarno se nadam da ćeš ga ostaviti jer će on podvaljivati na okrutan način i djetetu. Jednostavno ga ostavi ili barem odi na bračno savjetovanje jer se neće promijeniti", stav je treće.

Pročitajte više