Trogodišnjak zapeo u aparatu s igračkama, spasila ga je policija

Screenshot: Facebook/Queensland Police Service

Trogodišnji Ethan u subotu navečer ušao je u aparat za igračke u trgovačkom centru u Capalabi, u Australiji. Iako su ga roditelji i odrasli pokušali nagovarati da pokuša otvoriti poklopac i izaći, mališanu je bilo toliko zabavno da mu to nije padalo na pamet.

Ethanov otac, Timothy Hopper, odmah je kontaktirao tvrtku koja je vlasnik aparata, a oni su ga upitali je li mu u aparatu ostao zaglavljen novac. Kada je pojasnio da je riječ o djetetu, u pomoć je pozvana policija.

Policajci su dječaka nagovorili da ode u kut stroja, a onda su razbili staklo kako bi ga izvukli na sigurno.

Ethan and the Police: 1 Claw Machine: 0 Police were called in to rescue the adventurous Ethan, who had crawled up into a toy machine at a Capalaba shopping centre on Saturday.

Objavljuje Queensland Police Service u Srijeda, 31. siječnja 2024.

Glasnogovornik trgovačkog centra Capalaba Park rekao je da je to prvi takav incident u 21. centru, koliko ih imaju u svom vlasništvu. I policajcu Stuartu Poweru to je prva takva akcija spašavanja u 11-godišnjoj karijeri.

"Da se dječak izbezumio, bilo bi teže. No, on je bio dobro raspoložen pa je sretno pokrio oči i čekao da razbijemo staklo. Djeca će uvijek biti djeca", izjavio je Power.

Otac tvrdi da se nezgoda dogodila u sekundi nepažnje. Također, Ethan uvjerava da to neće ponoviti.

>> Nesvakidašnja nesreća: Vatrogasci spašavali dvogodišnjaka iz aparata s igračkama

Pročitajte više