Nesvakidašnja nesreća: Vatrogasci spašavali dvogodišnjaka iz aparata s igračkama

Nesvakidašnja nesreća: Vatrogasci spašavali dvogodišnjaka iz aparata s igračkama
Foto: Facebook

DJEČJA znatiželja često nije bezopasna. U to su se uvjerili i Kelsey Ingersoll te njen suprug Adam nakon što su otkrili kako se njihov dvogodišnji sin uputio u nevjerojatnu avanturu.

Naime, koliko god zvučalo nevjerojatno, dječak je zaglavio u aparatu s igračkama kakve često možete pronaći u brojnim šoping centrima.

Tijekom obiteljske večere u jednoj pizzeriji kći je obavijestila Kelsey o nevolji u kojoj se našao dvogodišnjak, ali je majka pomislila da djevojčica vjerojatno pretjeruje. Pravi šok je doživjela tek kada se na vlastite oči uvjerila u njene riječi.

Uspaničeno je požurila do supruga kako bi joj pomogao osloboditi sina, ali unatoč silnom trudu, to nisu uspjeli napraviti.

"Vrata su se mogla otvoriti samo prema unutra, prema njemu, i nikako ga nismo mogli izvući", opisala je nekoliko neuspjelih pokušaja.

Vrlo brzo su im se priključili i drugi gosti restorana, kao i zaposlenici, ali sve je bilo uzaludno dok nisu pozvali vatrogasce. Oni su rastavili aparat i u roku od 20 minuta oslobodili nestašnog dječaka.

Nakon što je neobična evakuacija završena, Kelsey je na svom Facebooku podijelila u kakvu se nevolju upustio njen dvogodišnjak.

"Ovo može napraviti samo moje dijete. On je sada u redu i ide spavati", napisala je mama koja za sebe kaže kako je inače čak i previše zaštitnički nastrojena prema svojoj djeci te da joj i dalje nije jasno kako se uspio uvući u aparat a da to nitko nije primijetio.

"Nikada se nismo brinuli oko ovakvih aparata jer nismo ni pomislili da bi dijete ustvari moglo ući u njega", izjavila je Kelsey za Fox10 te dodala kako je poprilično sigurna da je njen mali avanturist upravo ušao u poznatu "terrible two" fazu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara