Trudna je, živi s četiri partnera i svi će zajedno odgajati dijete

TORY Ojeda ima 20 godina i priča o njezinom ljubavnom životu upravo je dosegnula nevjerojatne razmjere. Naime, svog prvog partnera, 18. godišnjeg Marca, upoznala je još u srednjoj školi te su započeli vezu. Svega dva mjeseca kasnije ušla je u vezu i s danas 23-godišnjim Travisom, a u srpnju ove godine njih dvoje su se i zaručili. No, tu priča ne staje. U međuvremenu je ljubav pronašla i u dugogodišnjim prijateljima Ethanu i Christopheru.

Prije sedam mjeseci Tory je ostala trudna i sigurna je kako je upravo Christopher otac djevojčice koju nosi. No, kako svi žive zajedno, planiraju biti ravnopravni i u odgoju djeteta.

"Chris je biološki otac, a to znamo po datumu začeća", objasnila je Tory te dodala kako su u to vrijeme bili sami na godišnjem odmoru pa ne postoji druga mogućnost.

Na pitanje kako će se nositi s time da mora dijeliti titulu tate, Christopher odgovara da mu je sve to zanimljivo.

"Odrastao sam s idejom o jednom tati i jednoj mami, ali mi dečki se podržavamo, tim smo. Uvijek se šalimo na temu onoga 'pitaj tatu', kako će se to vrtjeti u krug", ispričao je.

Očigledno, riječ je o otvorenoj vezi, ali zanimljivo je kako jedino ova buduća majka ima više partnera, unatoč tome što ih i sama potiče da si pronađu druge djevojke.

"Voljela bih kada bi i oni pronašli još neku partnericu. Teško je organizirati vrijeme i uskladiti rasporede svih pet osoba, a da se nitko ne osjeća odbačeno. Voljela bih da nisam jedina ženska osoba u ovom odnosu. To bi bilo lijepo", izjavila je Tory u razgovoru za Daily Mail.

Naime, svi imaju svoje spavaće sobe, ali muškarci se svaku večer izmjenjuju u njezinom krevetu. Priznaju da ponekad postoji ljubomora, ali sve rješavaju razgovorom. 

Inače, ovakav odnos se naziva poliamorija. Riječ je o situaciji u kojoj se njeguju romantični odnosi s više od jedne osobe, uz pristanak svih sudionika. No, od poligamije se razlikuje po tome što odnos s trećim partnerom ne mora uključivati brak.

Ipak, Tory priznaje kako se neki članovi njezine obitelji ne žele izjasniti o tome što misle o ovakvom suživotu i ljubavnom odnosu, a često se susretala i s osuđivanjem drugih ljudi, pa čak i vrijeđanjem. Također, s obzirom na to da ih je u kući petero odraslih, slažu se da bi u budućnosti trebali imati još djece.

Pročitajte više