Trudna pjevačica pozirala u grudnjaku pa poručila: Da, jedna je beba unutra

HALSEY će za koji dan postati mama. 26-godišnja pjevačica pozirala je u crnom grudnjaku i pokazala rastući trbuh.

"Prevruće je vani. Da, jedna je beba unutra", poručila je našalivši se na račun veličine svog trbuha.

Halsey je u siječnju objavila da s dečkom Alevom Aydinom čeka prvo dijete.

"Iznenađenje", napisala je tada te dodala da već voli "to malo biće".

Halsey nikada nije skrivala da se bori s reproduktivnim zdravljem. Još 2017. pjevačica je podijelila da ima endometriozu, stanje u kojem endometrij raste izvan maternice, obično na drugim organima, poput jajnika i jajovoda. Endometrioza ne samo da može uzrokovati izuzetno bolne menstrualne grčeve i krvarenja između razdoblja nego će vjerojatno uzrokovati i neplodnost. "Istraživači misle da endometrioza pogađa čak jednu od svake dvije žene koja se bori s neplodnošću", prema OWH-u.

U jednom intervjuu za Rolling Stone pjevačica je otkrila da joj ovo nije prva trudnoća. Naime, dok je bila na turneji 2015. godine, doznala je da je trudna.

"Prije nego što sam zaista uspjela shvatiti što mi to znači i što to znači za moju budućnost, moju karijeru, moj život, za moju vezu, shvatila sam da sam na sceni, usred svog koncerta, imala spontani pobačaj", rekla je govoreći o tragičnom iskustvu.

Zbog toga je sa samo 23 godine Halsey odlučila uzeti svoju plodnost u svoje ruke i zamrznuti jajašca. Iako nije podijelila nijednu informaciju o tome kako je ostala trudna, Halsey ne skriva koliko je oduševljena činjenicom da će uskoro postati mama.

Pročitajte više