Trudnoća kao izgovor: Za ove stvari uvijek možeš okriviti trudnoću

Foto: Shutterstock

JEDNA vrlo važna prednost trudnoće o kojoj se rijetko razgovara je ta što može biti najbolji izgovor na svijetu sama za sebe. Nitko ne dovodi u pitanje riječi trudnice, nitko se neće naljutiti što god rekli ili učinili. Štoviše, ljudi će vrlo vjerojatno bespogovorno trpjeti sve vaše mušice. Donosimo vam najbolje isprike koje će uvijek upaliti, a vama će olakšati život.

Mozak u trudnoći

Zaboravili ste na dogovor, važan sastanak ili rok  završetka projekta? Svi znaju da  mozak trudnica drugačije funkcionira dok hormoni divljaju. To će ujedno biti isprika zbog koje se nitko neće moći naljutiti na vas.

Hrana u trudnoći

Lude kombinacije namirnica bit će vam jednako zanimljive u restoranima, kao i u toplini vlastitog doma. Sada se ne morate sramiti ako vam se jede čokoladna torta u kombinaciji s krumpirićima ili salatom. Trudni ste, smijete što god želite!

Gostovanje u trudnoći

Naporni rođaci ili prijatelji zovu vas da ih posjetite, a vi bi rado ostali grickati omiljene kekse zamotani u dekicu i gledati film? Sigurno vas bole leđa ili se ne osjećate najbolje. Baš vas muči žgaravica, mučnine ili neka druga od nebrojeno mnogo tegoba? Trudni ste, možete odgoditi odlazak iz toplog kreveta, a da vas nitko zbog toga ne osuđuje.

Tjelesna aktivnost u trudnoći

Nikada niste imali bolju izliku za ljenčarenje. Iako će biti dana kada ćete biti puni energije i odraditi mnogo toga, bit će i dana kada ćete jednostavno uživati ne radeći apsolutno ništa. Osim toga, mnogo toga će vam i vaši bližnji zabranjivati, tako da bi trudnoća mogla biti pravi godišnji odmor ako tegobe ne budu suviše naporne i iscrpljujuće.

 

Pročitajte više