TV voditelji izvijestili o svojoj bebi: Eksplozija u peleni, osumnjičenik uhićen

JEANNETTE REYES i Robert Burton su profesionalni voditelji vijesti i roditelji novorođene bebe. Svoju su profesiju odlučili iskoristiti da se dobro zabave te su snimili izvještaje o jutarnjim događanjima s njihovom malom djevojčicom Bellom.

Otkad su objavili video, prikupio je oko 7 milijuna pregleda

Nema sumnje da su se korisnicima društvenih mreža svidjeli produkcija, stajlinzi voditelja, frizura, šminka, glazba i srčana predanost u njihovim glasovima, sve to u kombinaciji sa simpatičnim sadržajem koji je orijentiran na preslatku malu bebu.

"Dobro jutro, Bella! Sada je 9:52. Nadam se da ste dobro spavali. Zasigurno nitko drugi nije, ali nećemo upirati prstom u krivca", rekla je Reyes prije nego što je prebacila na Burtona i vremensku prognozu.

Kad se u kadru pojavio Burton, igrajući ulogu reportera s terena, izašao je iz zgrade i rekao kako je prekrasan dan s ugodnom temperaturom. "Hoćemo li moći uživati?" pitao je. "Pa, ako nam bljuckanje, hranjenje i mijenjanje pelena ne smetaju, možda ćemo uspjeti izići na zrak prije ponoći."

Odjednom Reyes javlja udarnu vijest: "Eksplozija u peleni"

Srećom, nije prijavljena nikakva ozljeda, a Reyes izvještava da vlasti imaju osumnjičenog dok se kamera polako pomiče prema Belli, koja izgleda krivo, ali potpuno dražesno.

Naravno, najbolji dio cijelog videa je onaj najurnebesniji - kad Reyes pjeva dječju pjesmicu Blistaj blistaj, zvijezdo mala potpuno u maniri voditelja vijesti.

Pročitajte više