U bolnici završila sedmomjesečna beba s koronavirusom, mama opisala simptome

SEDMOMJESEČNI dječak Arthur u nesvjesnom stanju prevezen je u bolnicu. Njegova majka Courtney Barker nije namjeravala o tome govoriti, no predomislila se kako bi apelirala na svijest ljudi o važnosti izolacije.

"Covid-19 je sranje. Ovo je moj sedmomjesečni sin. Prije tri dana je prevezen u bolnicu kolima hitne pomoći. Temperatura mu je skočila na 39,3, a puls mu je iznosio 206 otkucaja u minuti. Bio je bez svijesti, prestravila sam se", napisala je na Facebooku, gdje je objavila i fotografije dječaka s kojim je u bolnici provela tri dana. Njegov nalaz na koronavirus je pozitivan.

"Ima upaljeno grlo, kašlje, ima proljev, uši su mu crvene i svrbe ga, nema apetit, curi mu nos i oči su mu vodene. Sve to bolnica klasificira kao blaže simptome", dodala je.

Barkeri žive u Velikoj Britaniji, a posljednja četiri tjedna proveli su kod kuće u izolaciji. Kako tvrdi Courtney, jedina osoba koja je napuštala njihov dom je suprug, koji je dvaput išao u nabavku hrane. 

"Slijedili smo sve smjernice, ali ljudima nije jasno da je dovoljno da netko zakašlje i virus je u zraku do tri sata. Molim vas, ostanite doma. Ako morate izaći, nosite rukavice i masku. Kad dođete doma, skinite se i sve operite", upozorila je mama.

Stanje malenog Arthura se popravilo pa je otpušten iz bolnice.

Pročitajte više