U četiri godine rodila je četvero djece i nikad nije prestala vježbati

Foto: Instagram

AKO pratite Hilariju Baldwin na Instagramu, znate da ova joga instruktorica redovito objavljuje vježbe: od funkcionalnih do onih zbog kojih biste mogli postati vještiji u krevetu. Nedavno je postala majka četvrti put, a svih ovih godina ni u jednom trenutku nije prestala vježbati.

“Morate biti aktivni čak i kada ne želite, čak i kada sam toliko umorna da želim samo sjediti, svjesna sam da ću se nakon treninga osjećati bolje i biti zdravija”, izjavila je za časopis Women’s Health.

Hilaria ističe kako je imala sreću jer joj je svaki porođaj bio jednostavan, ali je uvjerena da to duguje upravo tjelovježbi u trudnoći.

“Iako mi tijelo raste, debljam se i sporija sam, pokušavam svakodnevno vježbati”, kaže i savjetuje ženama da se ne boje svog tijela u trudnoći.

Sve navedeno ipak ne znači da Hilaria provodi dane u teretani.

“Aktivna sam s djecom. Ako ne idem u teretanu, dižem ih u kadu ili na visoke stolce. Nekad je moja tjelovježba duža šetnja”, pojasnila je.

Supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina je i fan Kegelovih vježbi.

“Vjerujem da one stvarno pomažu pri porođaju”, kaže i dodaje: “Odmaram koliko je potrebno, naučila sam slušati vlastito tijelo.”.

Postala je svjesnija važnosti odmora nakon rođenja četvrtog djeteta, sina Romea, u svibnju ove godine. Imala je upalu pluća i frakturu rebra od previše kašlja. Prvi put je dobila mastitis, upalu dojki. Ali čim se osjetila spremnom, ponovno se vratila vježbanju.

“Moje tijelo je naučeno na kretanje. Znam da je teško postati mama, da ste umorne. Ali možete svaki dan pronaći pet do deset, možda 30 minuta da se krećete. Imat ćete više energije za djecu i povezat ćete se s tijelom. Ako ne možete brinuti o vlastitom tijelu, ne možete ni o drugima”, njezin je savjet drugim majkama.

Pročitajte više