U restoranu brze hrane bebu zalili vrućom kavom, mama još uvijek čeka ispriku

NAKON što je zaposlenik McDonald'sa u prosincu 2018. prolio vruću kavu po njenoj 11-mjesečnoj bebi, majka iz Saskatoona u Kanadi kaže da još uvijek čeka ispriku te tvrtke.

Prema riječima Yvonne Pihach iz McDonald'sa u Stonebridgeu, zaposlenik je slučajno prolio dvije šalice vruće kave po njezinom djetetu, prenosi portal BabyGaga.

Beba Noell odvezena je na Hitnu pomoć gdje je ustanovljeno da je zadobila opekline drugog stupnja na nogama i leđima.

Iako se njeno dijete oporavilo, majka i dalje vjeruje kako joj se McDonald's treba ispričati jer je cijelo iskustvo bilo stresno, frustrirajuće i opasno za njeno dijete.

Nakon što je dijete poliveno vrućom kavom, zaposlenik se ponudio da donese krpu, a vratio se samo s krpom za pod i počeo čistiti prolivenu kavu s poda, tvrdi. Optužila je i voditelja restorana za nemar jer joj, kako kaže, nije bio voljan pomoći.

"Na pultu sam tražila hladnu krpu, a voditelj smjene koji je tamo stajao samo je odmahnuo glavom i nastavio tipkati na mobitel", ističe.

"Moja kći je bila u velikim bolovima. Bilo joj je neugodno kad god bi joj nešto dotaknulo noge", rekla je majka i dodala da su kćer mjesec dana morali nositi na rukama, a imala je i problema sa spavanjem.

"Boljelo ju je ako bismo ju položili u krevetić i ako bi pokrivači dodirnuli njene noge. Ne bi mogla zaspati od bolova", kaže Yvonne.

Nakon razgovora s regionalnim menadžerom i vlasnikom franšize Yvonne je zatražila službenu ispriku i izrazila nevjericu na reakciju osoblja i nedostatak obuke za pružanje prve pomoći, a također je zatražila da joj se nadoknadi trošak uništene odjeće.

"Bila sam na porodiljnom i u to vrijeme nisam imala novca da joj kupim novu odjeću kako bih ju presvukla. Iskreno, to je bio novac za pelene", iskreno je ispričala majka.

Gotovo godinu dana kasnije Yvonne i dalje čeka ispriku i novac koji je tražila.

Vlasnik franšize Raj Baines rekao je kako je tek nedavno saznao za slučaj.

"Pozvao sam ju da mi sve ispriča i želim osigurati da se ovo riješi na ispravan način", izjavio je Baines.

Majka je rekla da jedva čeka razgovor s Bainesom te se nada da će se svi problemi odmah riješiti.

Pročitajte više