Učenici ugasili kamere pa profesora rasplakali svojom zahvalom za sav trud

Foto: TikTok

JEDNOG profesora dirnula je gesta njegovih učenika koji su mu odlučili zahvaliti na silnom trudu koji ulaže u što kvalitetnije održavanje nastave na daljinu. 

Pandemija koronavirusa zatvorila je brojne škole i fakultete pa se nastava sada odvija putem platformi za videosastanke. 

Tako su učenici iznenadili svog profesora dr. Browna te mu jednostavnom gestom pokazali svoju zahvalnost. 

"Ne vidim da je ikome upaljena kamera, je li to sad neka nova kul stvar? Čuo sam da u nekim razredima sad nitko ne pali kameru, uključujući profesore", zabrinuto je upitao profesor Brown pogledavajući u ekran.

U jednom trenutku je čak pomislio da je on učinio nešto zbog čega ne vidi svoje učenike.

"Dr. Brown, mi smo zapravo željeli napraviti nešto za vas", rekla je jedna učenica, na što je profesor postavio protupitanje: "S isključenim kamerama?"

Učenica je potom pozvala prijatelje da uključe kamere. Svi su to učinili i pritom podignuli papire na kojima je pisalo "Hvala vam".

@notsorry4drippin

##chapman luvs doc brown <33333

♬ original sound - The Boyces

"Ajme, ljudi. Hvala vam. Pričekajte samo sekundu", rekao je dr. Brown brišući suze rukavom te ustao kako bi uzeo maramicu.

"Bilo je problema s online učenjem, ali dr. Brown je uspio ostaviti snažan dojam na svoje učenike. Drago nam je da smo mu uspjeli pokazati koliko je poseban i koliko nam svima znači", poručili su učenici čiji su primjer slijedili i mnogi drugi pa je sad na TikToku moguće pronaći niz sličnih primjera. 

@koalateafaithy

show your teachers appreciation!! this was the best decision i’ve ever made,, i cried while editing this 🥺🥺🥰 ##sdsu ##professor ##fyp ##weloveyou ##rapp

♬ original sound - James Blake
@arielleivyy

i’m crying and you are. high key gonna miss him so much, he was so nice🥺 ##fyp ##professor ##appreciationpost ##university ##education ##crying

♬ original sound - Arielle

Pročitajte više