Unuka objavljuje videosnimke bake (104), Nicki Minaj joj poslala poklon za rođendan

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP via Guliver Image; TikTok screenshot

VAŽNO je držati do naših starijih, dok još imamo mogućnost uživati u njihovoj blizini. Žena s juga Floride svjesna je toga i jako drži do svoje 104-godišnje bake, čija priča je već osvojila srca milijuna ljudi.

Dana 12. studenoga Shanika Bradshaw objavila je TikTok video svoje bake Madie Scott, na kojem govori o svom životu, uključujući odrastanje na polju pamuka i branje pamuka.

"Navikneš se brati pamuk, bereš ga, znaš kako ga brati", rekla je Scott svojoj unuci u videu koji je pregledan više od 3.5 milijuna puta.

@blackbeauty_305

Grandma picked cotton from 3am-5pm every day.. She was paid barely anything. Smh! ##storytime

♬ original sound - Denise B

Scott, koja je rođena u Vidaliji u Georgii, nastavila je govoriti o svojoj svakodnevnoj rutini. Nju i majku bi pokupili i vodili na polje u 3 ujutro svaki dan, gdje bi radile do 17 sati za malu ili nikakvu plaću.

"Radila sam kao pas", rekla je Scott u videu. "Ležim ovdje i razmišljam o tome kroz što me Bog proveo." Dodala je: "Sav posao koji sam radila, znaš da je Isus bio dobar prema meni."

Bradshaw kaže za Romper da je njezina baka oduvijek pričala obiteljske priče o svom iskustvu odrastanja tijekom tog vremena i bila je inspirirana da ih podijeli na društvenim mrežama.

@blackbeauty_305

Grandma said STOP WHO? TRY IT! 😂😂😂😂😂 ##MyBrawlSuper ##grandmasoftiktok

♬ original sound - Denise B

"Kad sam u početku objavila svoju baku na TikToku, samo sam htjela podijeliti njeno iskustvo", kaže Bradshaw. "Nisam imala pojma da će sljedećeg dana biti pregledan više od 600.000 puta."

Video je privukao pozornost i reperice Nicki Minaj

Ispostavilo se da reperica i Scott dijele rođendan. "8. prosinca??? Samo kraljice su rođene na taj dan. Što želi za svoj rođendan?" Minaj je komentirala jedan video na kojem Bradshaw pita svoju baku o njezinom rođendanu.

U čast njihovog zajedničkog rođendana Minaj je baki poslala niz ružičastih balona i dva cvjetna aranžmana. Bradshaw je kasnije pokazala darove na svom TikToku i zahvalila Minaj na njenoj pažljivosti.

@blackbeauty_305

On yesterday Nicki Minaj had this beautiful flower and balloon arrangement sent to my Grandma for her Bday.. Yall give Nicki a shout-out for such a kind act. ❤

♬ Moment 4 Life - Nicki Minaj

"Cvijeće je bilo prekrasno, a svidjelo se i mojoj baki", rekla je. "Bila je vrlo zahvalna za ono što je Nicki učinila za nju."

Reperica je iskazala poštovanje gospođi Madie na TikToku rekavši: "Velika mi je čast podijeliti rođendan s najljepšom, kultnom kraljicom na planetu. Nadam se da znate koliko ste života dotaknuli. Hvala vam."

Scott je inače puna skromnosti i vjere. Kada su je upitali o tajni dugog, zdravog života, rekla je da je rano odlazila u krevet, ne pije, nikad ne puši, svakodnevno hoda i ljubazna je prema drugima.

"Samo zahvaljuje Bogu što joj je dopustio da vidi još jedan dan", kaže Bradshaw. "To je sve!"

Pročitajte više