Urnebesna fotka dječaka umrljanog čokoladnim namazom postala je viralni hit

Foto: Instagram

MAJKA koja je ostavila trogodišnjeg sina da se igra dok osuši kosu neugodno se iznenadila nakon što se vratila u dnevnu sobu.

Clare Fallon nije bilo 20 minuta, a dječak Harrison je za to vrijeme dohvatio popularni čokoladni namaz kojim je uprljao sebe, ali i cijelu sobu. 

''Kad sam ga ugledala bila sam jako ljutita i govorila mu da će se tata jako naljutiti na njega. Šokiralo me kako je to uspio jer me u sobi nije bilo maksimalno 20 minuta. Odmah sam ga stavila u kadu i tuširala desetak minuta kako bih sve isprala'', ispričala je Clare koja je kasnije morala angažirati i tvrtku za čišćenje sagova.

''Sada se ne mogu prestati smijati kada vidim fotografiju'', dodala je Clare koja se uspaničila kada je vidjela sina jer su se upravo uselili u novi dom i brinula se što će na to reći njezin dečko.

''Harrison nije prestajao pljeskati po bedrima, a čokoladni namaz je letio posvuda. Sada smo naučili lekciju i držimo pakiranje na polici do koje ne može doći'', kazala je Clare.

Fotografija umrljanog dječaka postala je pravi hit na društvenim mrežama i roditelji je neprestano dijele jer su im ovakve situacije dobro poznate.

Pročitajte više