Zadnji Instagram post slavne Pink razdragat će baš svaku mamu na svijetu

Foto: Instagram

I ONA je samo mama. Obična mama koja se u svoja četiri zida ne razlikuje od nijedne druge mame na svijetu. Po ničemu! A dokazala je to ovim postom koji je razdragao mame diljem svijeta, a sve one koji vole Pink nagnala je da je vole još i više.

Jer može ona biti najslavnija žena na svijetu, može ona biti i slavna pjevačica, kantautorica, spisateljica i glumica, ali kada su njena djeca u pitanju, i njeni majčinski osjećaji, ona je zapravo samo - mama.

>>>Pink objavila jako lijepu, ali i jako smiješnu fotku, uz pomoć Adele<<

I hvala joj što je unatoč svojoj silnoj slavi ostala prizemna i ne boji je su svijetu pokazati svoje pravo, privatno lice.

Jer ovaj trenutak koji je podijelila s javnosti prava je slika njene trenutne svakodnevice. Daleko od svjetala pozornice i glamura ona uživa opuštena u svom domu, dojeći svog dvomjesečnog sina Jamesona Moona dok joj starija kćer Willow leži sklupčana na njenim nogama. Prizor koji će svaku mamu podsjetiti ne samo na svoje obiteljske trenutke, također zatvorene iza vrata javnosti, već na trenutke koji nas određuju, koji nas čine onime što jesmo, i koji doista jesu najdragocjeniji trenuci koje imamo.

 


A iako svi mi to znamo, lijepo je kada vas na to s vremenom ipak podsjete i drugi, a Pink inače sa svojim objava točno zna svaki put pogoditi "u sridu" svojim ležernim fotografijama i opaskama koje zaista majčinstvo takvo kakvo majčinstvo jest. Predivno i univerzalno, jer što god žena jest, čime se god bavila, ako je pritom i majka onda će zauvijek na prvom mjestu biti i ostati baš to - majka.


Pa tako i Pink, jer i ona je prvenstveno žena i majka, a tek potom sve ono po čemu je slavna.

>>>Pink podijelila svoju ležernu trudničku fotku, a javnost je dočekala na zub<<<

A ovaj foto podsjetnik divote majčinstva još je i dodatno potkrijepila predivnim stihovima slavnog Rumija: "I was dead - I came alive. I was tears - I became laughter. Love's wealth arrived, and I became Everlasting fortune".

Može li oda običnom majčinstvu biti bolja? 

 

 

 

 

Pročitajte više