Zbog jedne fotografije obožavatelji su uvjereni da je Kylie Jenner opet trudna

Foto: Instagram

REALITY zvijezda je pozirala s kćeri te izazvala pravu raspravu.

Posljednjih godinu dana obožavatelji vjerno prate Instagram profile Kylie Jenner i Travisa Scotta koji redovno dijele detalje iz života svoje kćeri Stormi Webster. Tako su svi mogli uživati (barem iz daleka) u ekstravagantnoj proslavi prvog rođendana, ali i u nevjerici gledati skupocjene poklone koje malena Stormi dobiva gotovo na dnevnoj bazi.

No zahvaljujući jednoj od posljednjih objavljenih fotografija, Kylie je (ne)svjesno potaknula šuškanja da je ponovno trudna.

Pohvalila se kako su ona i njena djevojčica u posljednje vrijeme nerazdvojne, a mnogi su brže-bolje prokomentirali kako je prema starom narodnom vjerovanju to jasan znak da je mama opet trudna.

"Ona zna da je njen brat ili sestra unutra", stoji u jednom od komentara, a mnogi su se složili s njime.

Bilo je i onih koji su već sad počeli nagađati kojeg je spola dijete koje, kako oni vjeruju, Kylien nosi.

"Prvo što sam pomislila bilo je da sam i sama tako saznala da sam opet trudna. Moje prvo dijete se nije odvajalo od mene", napisala je jedna od obožavateljica koja je uvjerena u istinitost tog vjerovanja.

Ipak, ovo nije prvi put da se fanovi nadaju da je Kylie trudna. Početkom godine je procurila informacija da ovaj par planira uskoro početi raditi na drugoj bebi, a nedugo nakon toga reality zvijezda je objavila fotografiju uz koju je misteriozno napisala "beba broj 2", no nagađanja je brzo opovrgnula odgovorivši kratko i jasno: "Nisam" na pitanje jednog fana: "Jesi li opet trudna?"

Pročitajte više