Žena javno posramila majku koja njezinoj kćeri nije dala komad torte

Ilustracija: Shutterstock (Na fotografiji nije dijete iz teksta)

KAT Stickler nedavno je na TikToku odlučila javno posramiti majku čije ju je ponašanje neugodno iznenadilo. Stickler je s trogodišnjom kćeri bila u parku kada su primijetile skupinu djece koja slavi rođendan.

"Moja kćer se igrala s njima pola sata, baš su se lijepo družili", rekla je u uvodu pa ispričala kako je nakon toga došlo vrijeme da se slavljeniku otpjeva rođendanska pjesma.

"I ona se uključila, dočekali su je raširenih ruku. Sve je bilo slatko dok i moja kćer nije krenula ugrabiti komad torte. Iskreno, mislila sam da to nije problem, torta je bila ogromna. Ali majka slavljenika je tada uzela mom djetetu tanjur iz ruku i rekla mu da ne može jesti kolač jer nije pozvano na ovu zabavu i jer okupljena djeca nisu njegovi prijatelji", nastavila je Stickler.

@katstickler

No cake for me thanks, I’m full…of rage👹

♬ original sound - Kat

Nakon što je majka slavljenika upitala djevojčicu gdje joj je mama, šokirana Stickler je odvela svoju kćer iz parka u prvu slastičarnicu i kupila joj desert. Video je skupio 12.5 milijuna pregleda i mnogi su kritizirali majku koja se tako ponijela prema nevinom djetetu.

"Tužno, ne vjerujem. Najgore mi je što je djevojčici rekla da joj druga djeca nisu prijatelji", "Jedino ispravno u ovoj situaciji bi bilo da je vašoj kćeri rekla da pita mamu smije li pojesti komad torte", "Ako su se igrali pola sata, djeci to znači da su postali najbolji prijatelji", dio je komentara.

Tek jedna osoba je rekla da nikad ne bi dopustila da se njezino dijete priključi proslavi rođendana drugog, nepoznatog djeteta.

Pročitajte više