Žena potrošila 21 tisuću kuna na tretmane i šminku da bi njen porođaj bio savršen

NAKON teškog porođaja prvog djeteta, Emma Ford odlučila je učiniti sve da njena druga beba na svijet stigne u savršenim uvjetima. Da bi se sama osjećala dobro, ova 34-godišnjakinja je potrošila 2600 funti, odnosno više od 21 tisuće kuna, na spa tretmane, umjetne trepavice, šminku i novu torbicu prije nego što je sina Solomona rodila carskim rezom.

Emma je za tu priliku kupila novu haljinu i pripadajuće cipele s visokim potpeticama kako ništa ne bi prepustila slučaju. U bolnicu Brookwood u Alabami stigla je s torbom Michaela Korsa vrijednom oko 2000 kuna.

"Volim se dotjerati. Nikamo ne idem nenašminkana i to mi je bilo važno. Htjela sam se osjećati odlično tijekom porođaja. To je poseban trenutak i željela sam da bude savršen. Htjela sam uživati i zabaviti se", izjavila je za britanski The Sun.

Kad je njen prvi sin rođen u studenom 2016., suočila se s brojnim zdravstvenim problemima.

"Već u trudnoći sam imala problema i to je samo cijeli proces učinilo težim. Imala sam žgaravice, migrene i išijas. Brinula sam se, to mi je bila prva trudnoća, nisam se mogla opustiti i uživati. Onda sam, osam tjedana nakon porođaja, osjetila užasnu bol u donjem dijelu trbuha. Odmah sam odjurila u bolnicu gdje su mi rekli da imam uvrnuće jajnika, nešto o čemu nisam imala pojma", pojasnila je Emma.

Upravo zbog toga nije bila sigurna hoće li još jednom postati majka pa ju je vijest o drugoj trudnoći u travnju 2019. silno obradovala. 

"Ovoga puta sam bila smirena, htjela sam biti seksi i glamurozna i pokazati drugim mamama da je to moguće", dodaje. 

Sina je rodila 6. siječnja s crvenim ružem na usnama, zlatnim sjenilom na očima i umjetnim trepavicama. Taj trenutak je obilježen fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama.

"Pomisao na operaciju me užasavala, ali nisam željela tako izgledati. Zato sam odabrala malu crnu haljinu, nanijela ruž i zaokružila look štiklama", zaključila je.

Pročitajte više