1.6 mil. pregleda: Žena slučajno snimila sinove prve korake, prizor je presladak

Screenshot: TikTok

DJEČJI prvi koraci predstavljaju poseban trenutak za sve roditelje, a neki od njih čak uspiju snimiti i imati ih zauvijek za uspomenu. Tako je i s mamom Bryton Wardrop koja je snimila trenutak u kojem je njezin maleni sin napravio svoje prve korake. 

Bryton je snimala simpatičan prizor svoje obitelji koji prikazuje supruga kako se igra sa starijom kćeri i psa koji skakuće oko njih, ali nije očekivala da će se i dječak pokušati pridružiti igri. Maleni je stao na noge i napravio nekoliko koraka, pa opet sjeo na pod, ali njegova mama je uspjela zabilježiti taj prvi korak. 

Cijela obitelj oduševila se kada su shvatili što se dogodilo, a isto je i s mnogima koji su videozapis pogledali na TikToku, na kojem je dosad pogledan 1.6 milijuna puta. 

"Voljela bih da sam i ja uspjela snimiti prve korake svoje djece, to je tako draga uspomena", "Nikad nemoj obrisati ovaj video", "Predivno, ni ne poznajem vas, a ne mogu se prestati smiješiti", "Maleni se toliko htio uključiti u igru da je odlučio da je vrijeme za hodanje", neki su od komentara. 

@brytonlou When you are casually videoing and catch your babys first steps 😭✨ #babysfirststeps ♬ Little Life - Cordelia

Pročitajte više