Žena snimala reakciju prijateljice na vijest da je trudna, na kraju ostala iznenađena

Screenshot: TikTok

CAROLYNN Shada odlučila je snimiti reakciju jedne od svojih najboljih prijateljica na vijest da je trudna. No, ono što nije očekivala jest da će i sama na kraju ostati ugodno iznenađena.

Carolynn i njezin suprug snimali su reakciju Carolynnine prijateljice za koju je ona pripremila paketić u kojem su se nalazile dječje stvari, uključujući dudu varalicu koju je njezina prijateljica držala. Prijateljica je Carolynn pitala je li trudna, na što je ona potvrdno kimnula glavom. Tada je uslijedilo novo iznenađenje kada je i prijateljica otkrila da je trudna. 

Nakon te vijesti, nitko nije ostao suzdržan, a svi na videozapisu bili su jako sretni i uzbuđeni oko ovih novosti. Carolynn je simpatičan videozapis podijelila na TikToku, a ubrzo je postao viralan i pogledale su ga tisuće ljudi. 

"Ovo je tako slatko, zajedno će odgajati svoju djecu!", "Moja mama i njezina najbolja prijateljica bile su trudne u isto vrijeme, to ih je jako povezalo", "Ima li nešto bolje od ovoga?", "Njihova djeca će sigurno biti najbolji prijatelji", samo su neki od komentara.

@carolynnshada Telling one of my best friends I’m pregnant and it not going as planned 😂😭 #pregancy #babyannouncement ♬ original sound - Carolynn Shada

Pročitajte više