10 načina kako ćemo nositi najpodcjenjeniji "it" komad ove jeseni

Foto: Instagram

MOŽETE li pogoditi o čemu se radi?

Dolaskom jeseni, lepršave haljinice zamijenili smo trapericama, vestama i jaknama te moramo priznati kako se veselimo i njima, bez obzira što nam je ljeto puno draže godišnje doba.

 
 
 
Jesenski trendovi već su vam dobro poznati, a ako vam je slučajno promaklo, nosit ćemo bomber i kožne jakne, plisirane suknje, baršunaste i rebraste haljine, traper jakne itd.
 
 
 
 
No, nekako uvijek zaboravljamo na još jedan vječni komad, koji ima svaka od nas u ormaru, i koji je prilično običan, no dovoljan je za šik izgled, a radi se o dolčeviti, trendu koji zapravo nikada ne prolazi.
 
 
Njezina čar je u tome što se doista može iskombinirati na sve: od traperica do suknji, a to znaju i brojni dizajneri te ostali high-street brandovi, koji su je i ove jeseni uvrstili u svoje kolekcije.
 
 
 
Nešto veću prednost pred ostalima, ove sezone ima crna, uska dolčevita, bilo da je ukrašena nekim zanimljivim detaljima, bilo posve obična, na koju zatim možete iskobinirati neki zanimljiv komad nakita.
 
 
 
Mi vam danas donosimo nekoliko zanimljivih kombinacija, za koje smo sigurne kako će vam poslužiti kao modna inspiracija u narednim danima.