10 street style izdanja iz Zagreba koja dokazuju da tenisice zbilja idu uz sve

Foto: Luka Šangulin/Index

LJUBITELJICE tenisica došle su na svoje.

Posljednjih nekoliko godina tipična sportska obuća postala je modni "must-have" i tenisice sada možemo vidjeti na donedavno nezamislivim mjestima, poput crvenog tepiha, prvih redova na modnim revijama, a dominiraju i na ulicama modnih metropola.

U koraku s trendovima su i Zagrepčanke koje svojim stajlinzima potvrđuju da tenisice sada idu uz sve i da stara modna pravila za njihovo kombiniranje više ne vrijede. Izdvojili smo 10 najboljih street style izdanja sa zagrebačkih ulica koja će vas u to uvjeriti.

Najpopularnija je nekoć zabranjena kombinacija tenisica i elegantnog kaputa koja izgleda toliko dobro da vam neće biti jasno zašto se ikada smatrala gafom.

Ovaj look funkcionira dobro čak i u kombinaciji s golim nogama, odnosno haljinama i suknjama. Što se tiče izbora hlača, ne postoji model s kojim možete pogriješiti.

Sam model tenisica nije bitan -  jednako dobar i moderan izbor su glomazni sportski modeli, kao i šminkerske tenisice s platformom, životinjskim i drugim uzorcima, ukrasima, šljokicama... 

Tenisice više nije zabranjeno kombinirati ni s krznenim bundama, dapače, poželjno je jer im daju moderniji i mladenačkiji izgled, baš kao i popularnim teddy bear kaputima.

Nadahnite se ovih besprijekornim outfitima Zagrepčanki i hrabro iskombinirajte tenisice uz komade s kojima ih se dosad niste usuđivali nositi.