2. večer Fashion Weeka: Maja Hrastinski oduševila izvrsnim multifunkcionalnim haljinama!

Foto: Press Foto

DRUGOJ večeri ovosezonskog Fashion Weeka nije nedostajalo modnih uzbuđenja! Prošlogodišnja pobjednica Next Generation-a,  Marica Pažanin započela je večer svojom prvom kolekcijom, dok uvijek maštoviti Toni Rico doslovce podigao publiku na noge nakon svoje revije posvećene sretnom djetinjstvu, osamdesetima i Jugoslaviji. Što se još sve dogodilo jučer u Hypo centru pročitajte u našem kratkom osvrtu.

Marica Pažanin

Mlada dizajnerica Marica Pažanin napokon je dočekala priliku da svoj talent pokaže i na modnoj pisti. Crno - bijela kolekcija, kako je sama najavila, predstavlja put odrastanja iz mlade djevojke u zrelu ženu. Zavodljive dugačke haljine, hlače, bluze i dnevne haljinice iz kolekcije Meleta, prva su stepenica modnog uspona mlade Marice. vidjet ćemo što će biti dalje.

Natalija Smogor


Natalija smogor predstavila je lepršavu, ženstvenu i izrazito nosivu kolekciju, kao stvorenu za mlade poslovne žene. U njezinoj novoj kolekciji prevladavaju ljubičasta, crna i siva boja, a modeli su gotovo bezvremenski.

Maja Hrastinski

Dizajnerica Maja Hrastinski tiho se i nenametljivo nametnula kao prava zvijezda druge večeri ovosezonskog Fashion Weeka. Svoje multifunkcionalne haljine mijenjala je na samoj pisti te, prikazavši desetak načina na koje se mogu nositi njezini modeli, ženski dio publike ostavila bez daha.

Negarin

Londonska dizajnerica, koja je zanat učila kod slavne Donne Karan pokazala je hrvatskoj publici modernu, odmjerenu i zanimljivu kolekciju "savršenih dnevnih komada". Njezina kolekcija može se opisati jednostavno - sportska elegancija u punom sjaju.

Toni Rico

Poznati showman Fashion weeka, Toni Rico, i ovog je puta pripremio nezaboravan nastup. Nakon kratkog filmića koji je predstavio njegovu kolekciju "Made in Yugoslavija", uz zvuke popularnih hitova iz osamdesetih, na pistu je poslao živahne manekene u svojim najnovijim kreacijama. Toni se i sam našao u ulozi modela te prošetao pistom, a na samom kraju revije, zgodni Tonijevi dečki pozvali su dame iz publike na ples!