4. večer Fashion.hr-a: Ricov oduševila damskom elegancijom, Žarevac iznenadio novim "rock star" stilom

Foto: Marko Todorov/Cropix

NA POSLJEDNJOJ večeri ovosezonskog Fashion.hr-a zaista nije nedostajalo uzbuđenja! Ana Maria Ricov izmamila je uzdahe dama prikazavši ženstvene komade na nov način, Jovana Marković zaintrigirala haljinama s kapuljačama, Aleksandar Žarevac razveselio je fanove svojom prvom muškom kolekcijom, Branka Donassy predstavila zanimljivu kolekciju koja je oduševila njezine poklonike, a Ivica Klarić oduševio svojom muškom kolekcijom u kojoj su se našli i casual i elegantni modeli.

Ana Maria Ricov

Jedna od najzanimljivijih kolekcija koje je predstavio ovosezonski Fashion.hr svakako je bila ona mlade dizajnerice Ana Marije Ricov. Dizajnerica je pokazala niz klasičnih ženskih komada osuvremenjenih zanimljivim detaljima i neobičnim krojevima te tako dobila savršenu kolekciju za uspješne mlade žene koje hrabro koračaju na putu do uspjeha.



ZONA 45: Jovana Marković

Srpska dizajnerica Jovana Marković publici Fashion.hr-a pokazala je izrazito nosivu kolekciju punu zavodljivih kožnih suknji, seksi ogrtača te dugačkih haljina s kapuljačama. Cijela kolekcija temelji se na tamnoplavoj, crnoj, crvenoj i sivoj boji, a zlatni detalji dodaju miris luksuza.

Aleksandar Žarevac

Mladi dizajner, poznat po svojim beskrajno ženstvenim i elegantnim kolekcijama prepunih zavodljivih koktel haljina, okrenuo se potpuno novom stilu i predstavio novi, urbani "rock star" imidž. Kombinacija crne kože i mekane vune pokazala se pravim pogotkom, a istim se materijalima Žarevac poigrao i u svojoj prvoj muškoj kolekciji koja je zaintrigirala publiku.

Branka Donassy

Hvaljena hrvatska modna dizajnerica predstavila je zanimljivu i snažnu kolekciju u kojoj su se jasno ocrtavale godine iskustva i modnog znanja. Donassy je pokazala niz haljina, kaputa, suknji i hlača iz svoje najnovije zimske kolekcije te tako još jednom osvojila srca svojih vjernih štovatelja.



IK Studio


Zgodni manekeni u White Roomu Fashion.hr-a predstavili su izvrsnu kolekciju slavnog Ivice Klarića. Od ležernih majica za dan, preko savršeno krojenih hlača i sakoa pa sve do zanimljivih košulja, Ivica je još jednom pokazao zašto je upravo on br.1 kad je hrvatska muška moda u pitanju.