Atraktivnim vizualom Tyra najavila 22. sezonu showa "America´s Next Top Model"

Foto: Press Foto

NAJUSPJEŠNIJI reality show s manekenima, "America's Next Top Model" usred ljeta kreće s novom sezonom.

Kad je show krenuo 2003. godine mnogi su sumnjali hoće li i koncept i Tyra Banks, koja je voditeljica i producentica, publici biti  dovoljno zanimljivi, no, danas, nakon 12 uspješnih godina bivša manekenka ponosno predstavlja prvi vizual za 22. sezonu.

I ovog puta natjecat će se i cure i dečki, a nakon prve epizode u kojoj ćemo vidjeti snimke s castinga, u kuću će ući 14 finalista.

Iz tjedna u tjedan natjecatelji će se pokušavati iskazati na modnoj pisti, snimanju reklama i modnim snimanjima, a Tyra i producenti za ovu su sezonu najavili dosad neviđene izazove pred koje će staviti finaliste.

S obzirom na to da su bivši natjecatelji već hodali po zgradi, koračali po pisti postavljenoj na skeli visokoj 20 metara i odradili snimanja pod vodom, baš nas zanima što je za manekene i manekenke Tyra pripremila ove sezone.

Na najavnoj fotografiji za 22. sezonu cure i dečki obučeni su samo u donje rublje, a fotkom dominira Tyra, u žutom bodiju s plaštom i visokim crnim čizmama. Na ovoj fotografiji Tyra je predstavila i svoju novu, dječačku frizuru, no još ne znamo je li riječ o perici ili se zaista ošišala.

Prva epizoda 22. sezone showa "ANTM" u Americi će biti prikazana 05.08.2015.