Cro-A-Porter: Otkačeni Jet Lag i romantična Matija Vuica uljepšali uzbudljivu treću večer

Foto: Anita Bukljas

U ATRAKTIVNO dotjeranom prostoru Jadran filma jučer se održala treća večer najpoznatijeg hrvatskog modnog događanja: Cro-A-Portera.

Posjetitelji gladni mode sinoć su uživali u osam revija, a svoje su nove kolekcije predstavili Teo Perić za Mak, Anamaria Asanović, Jet Lag, Yuniku, IVANMAN, Matija Vuica te Kristina Bradač s torbicama Mariposa i Ivan Ledenko s cipelama.

Teo P. za MAK

Omiljeni Teo Perić na samom nas je početku revije iznenadio modelima u nespojivoj kombinaciji žarko crvene i svijetloplave boje, no zatim nas je potpuno osvojio romantičnim modelima u svijetloplavim, bež i sivim nijansama koje idealno prate njegov stil starog Hollywooda. I ove sezone, MAK-ova kolekcija obiluje ženstvenim dugim haljinama, hlačama širokih nogavica, bluzama s oversized mašnama, ljupkim jaknicama i ženstvenim kombinezonima u kojima će se svaka žena osjećati poput filmske glumice.



Mariposa by Kristina Bradač

Kristina Bradač sinoć je predstavila svoju novu kolekciju torbica za brand Mariposa. U ovoj kolekciji svaka bi žena mogla pronaći ponešto za sebe - cure koje vole boho stil uživat će u mekim torbama s resicama, damice u torbama s volanima, klasičarke jednostavne crne torbice sa zanimljivim detaljima, a za romantičarke su idealne male torbice sa šarenim leptirima.

Anamaria Asanović

Mlada dizajnerica u novoj je kolekciji još jednom pokazala svoju veliku ljubav prema neobičnim uzorcima i kombiniranju istih. U kolekciji za proljeće i ljeto nalaze se jednostavni ženstveni modeli poput kombinezona s kragnicama, haljina s V izrezima, bluzica s kratkim rukavima i suknji do ispod koljena, a zvijezda kolekcije dugačka je haljina s dekolteom i visokim prorezom, idealna za vruće noći na nekoj egzotičnoj lokaciji. Ove godine Anamaria je zaljubljena u čipkaste ogrtače, a u jednom takvom primjerku i sama je izašla na pistu.



Jet Lag

Fenomenalni Jet Lag ove se godine inspirirao Parizom i predstavio još jednu otkačenu, no nevjerojatno nosivu kolekciju. Crno, sivo i bijelo zaštitne su boje ove odlično izvedene kolekcije koja dnevnu odjeću pretvara u pravo uzbuđenje. Jet Lag dečki i ove će godine gradskim pločnicima koračati u zanimljivim jaknicama s kapuljačama i uskim hlačama, a već zaštitni znak ovog branda - ruksak, i ove je sezone dobio novo lice.


IVANMAN

Frajeri koji mrze uniformiranost, no preferiraju klasiku i dobro skrojene komade svoju novu garderobu mogu potražiti u kolekciji branda IVANMAN koji novim modelima predlaže klasične komade s malim pomakom. Crvena i boja patlidžana u viziji Ivana Mandžukića odlično se slažu, a posebno su nam se svidjele muške tunike koje će, uz hlače i prave cipele odlično izgledati i van piste.

Yuniku

Brand Yuniku predstavio je razigranu kolekciju prepunu pastelnih boja i veselih modela koje povezuje aplikacija koja podsjeća na obris Mickey Mousea.Boje sladoleda i raskošne suknje od tila vjerojatno će se svidjeti tinejdžericama u potrazi za veselim večernjim komadima, dok će nešto zrelije žene odlično izgledati u predivnim kombinezonima sa zanimljivim izrezima.

Ivan Ledenko

Ivan Ledenko predstavio je novu kolekciju sexy štikli s vrtoglavim potpeticama i u odvažnim bojama, a vidjeli smo i što za nadolazeće ljeto predlaže dečkima.



Matija Vuica

Legendarna Matija Vuica večer je završila još jednom čarobnom kolekcijom pod nazivom "Frontiers". Svoju modnu priču ispričala je prikazavši bogati kolekciju ručno izvezenih toaleta, u svom prepoznatljivom stilu. Za spektakularne haljine Matija se inspirirala etno pričom koja vodi od hrvatske Posavine pa sve do Afganistana i još jednom publiku ostavila bez daha.