Čuju se svadbena zvona, ali ne njegova: Nova djevojka Justina Biebera udana je žena

Foto: Instagram/Twitter

JUSTIN Bieber ima novu curu, a ona je još uvijek udana za drugog.

Mladi pjevač uhvaćen je nedavno kako se ljubi s nepoznatom djevojkom u čekaonici na poligonu, dok su išli skakati s padobranom. Nepoznati izvor otkrio je "da mu je ona sjedila u krilu i mazila ga po kosi, dok ju je on grlio oko struka i ljubio", prenosi Daily Mail. Nije dugo trebalo da se otkrije kako je riječ o 22-godišnjoj konobarici, koja sanja o karijeri modela. Njezino ime je Jordan Ozuna, a njezina je svekrva otkrila medijima kako su ona i njezin sin još uvijek u braku.
 
"Ona je još uvijek u braku s mojim sinom Danielom, iako nisu skupa već godinu dana. Oženili su se jako mladi, po završetku srednje škole, a sad su vjerojatno u procesu razvoda", otkrila je Kim Ozuna. Na pitanje kako komentira njezinu vezu sa slavnim Justinom, Kim je odgovorila: "Nisam iznenađena."
 
 
No, čini se da nema samo svekrva ovako "lijepo" mišljenje o bivšoj/sadašnjoj snahi, već i Justinovi obožavatelji, koji su joj već uputili nekoliko prijetnji smrću. 
 
A je li to nova ljubav u Bibsovom životu ili samo avantura s kojom želi preboljeti Selenu (koja navodno ima novog dečka), sigurni smo da ćemo uskoro saznati. Selena je navodno sretna, jer je Justin napokon odlučio krenuti dalje.