Dečki otkrili najromantičnije geste koje su za njih napravile njihove cure

Foto: Screenshot Youtube

NIJE istina da dečki ne vole romantiku.

No, ne žele baš svaki put biti ti koji će ju prirediti svojoj boljoj polovici. Za Women's Health otkrili su nekoliko romantičnih gesti, koje su im pripremile njihove cure i iznenadili su nas koliko su jednostavni.
 
"Imao sam grozan dan na poslu, a ona me doma dočekala s omiljenim jelom i najdražim filmom, samo kako bi mi skrenula misli. To je bilo jako lijepo od nje."
 
"Veliki sam fan hokeja pa me jedan dan samo iznenadila godišnjim kartama. Tako je pokazala da poštuje moje hobije i interese."
 
"Možda ću zvučat kao malo dijete, ali ja jako volim svoj Play Station i kad mi ga je mali nećak strgao, bio sam izbezumljen. A onda je ona jedan dan došla doma s novim, iako znam koliko je teško radila za te novce. Tako mi je još jednom pokazala zašto je ona ona prava."
 
"Najromantičnije što je cura napravila za mene? Vjerovala je u mene!"
 
"Često mi zna ostaviti lijepu poruku na noćnom ormariću, na ogledalu u kupaonici ili u torbi u kojoj držim laptop, samo kako bi mi lakše prošao dan na poslu."
 
"Napravila je knjigu sa svime što smo prošli zajedno, uz slike i opise. Znam koliko joj je to vremena oduzelo i zato je to najromantičnije što je neka cura ikad napravila za mene."