Dijeta bez soli, pilates i kokosovo ulje za sexy kožu dekoltea

Foto: Beach Bunny

S TOPLIJIM danima u prvi plan bacamo dekolte, no to podrazumijeva i glatku, njegovanu kožu u koju je lijepo gledati.

Ako si malo zanemarila ovaj dio tijela preko zime, važno je da na njega obratiš pažnju, i to ne samo zbog znatiželjnih pogleda, već i zbog sprečavanja starenja kože i nastajanja bora koje se na ovom dijelu tijela jako vide.

Prvi korak je hidratacija, što znači svakodnevno mackanje vrata i dekoltea hidratantnom ili hranjivom kremom. Možeš koristiti onu koju koristiš i za lice ili nabaviti neku malo jeftiniju varijantu - važna je ustrajanost.

Nježni piling svakako se preporučuje jednom tjedno na području dekoltea, no nemoj biti pregruba kako ne bi ozlijedila nježan dio kože.

Maske od kokosovog ulja pomoći će koži da zablista i izgleda elastično i zavodljivo. Jednom tjedno na očišćenu kožu vrata i dekoltea nanesi kokosovo ulje u debelom sloju i pusti da se upija 15 minuta. Ostatak zatim dobro utrljaj u kožu i pritom napravi masažu kako bi poboljšala cirkulaciju. Dekolte će izgledati fantastično.

Dijeta bez soli, s puno proteina
poboljšat će teksturu kože, tvrdi Harold Lancer, poznati američki dermatolog. Takva dijeta popravit će teksturu i učiniti kožu vizualno mlađom i napetijom, izjavio ej za Glamour.

Najbolji oblik vježbanja za lijepe grudi je pilates, jer ne "nabija mišiće" i ne "smanjuje" grudi, već cijelo tijelo oblikuje na ženstven način.