Druga sezona "True Detectivea": Serija u drugoj epizodi ostaje bez jednog od glavnih likova?!

Foto: PR, Screenshot Youtube, Getty

NA HBO-u u tijeku je druga sezona popularne serije "True Detective".

A već druga epizoda mogla bi označiti kraj za jednog od glavnih likova. Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams ili Taylor Kitsch? Ako te ne zanima da to saznaš na ovaj način, nemoj čitati dalje.
 
Ako si prošloga tjedna pogledala prvu epizodu, onda već znaš kako su glavni likovi izrazito depresivni. U tome svakako prednjači Taylor Kitsch, koji je toliko emocionalno potrošen, da smo odmah pomislili da je njegov lik počinio samoubojstvo. I prevarili smo se.
 
Drugi na pameti nam je bio Colin i njegov lik Ray Velcoro, i tu bi djelomično imali pravo, utoliko što se ne radi o samoubojstvu. Naime, pri kraju epizode, upravo će njegov lik biti upucan kišom metaka. 
 
Što se dogodilo? Nakon što je saznao da mu je bivša supruga zatražila potpuno skrbništvo nad sinom, Ray je odlučio kako je odlična ideja da sam pronjuška tajnim domom ubijenog Caspera, čije ubojstvo istražuje. Za njega je saznao preko kriminalca Vincea Vaughna, s kojim surađuje. Dok  je bio tamo, u kući je našao video kameru, no prije nego je stigao pogledati snimljeni materijal, na njega pucao maskirani čovjek.
 
Hoće li preživjeti ili ne, morat ćemo pričekati idući tjedan.
 
No, čini se kako se radnja zahuktava, s obzirom da je prva epizoda druge sezone, od strane fanova popljuvana upravo zbog izostajanja uzbudljive radnje, iako se ona najavljivala kao takva i mračnija od prethodne.
 
Mi ćemo dobroj glumačkoj ekipi dati još koju priliku.