Duhovitost i vjernost: Šest muških kvaliteta koje žene izuzetno cijene

RAZLIČITIM ženama privlačni su različiti muškarci, no većina nas bi se složila da su ove kvalitete u muškaraca tražene od strane gotovo svih žena:

Izravnost

Žene ravnodušnost ne smatraju privlačnom, dapače - uvriježeno mišljenje da su nam privlačni frajeri sa "kakogod" stavom nije točno. To nam je pokazatelj da nemaju niti karakter, niti osobnost. Respektiramo muškarce koji nam poklanjaju punu pažnju.

Vjernost

Cijenimo frajere koji su dovoljno muževni i jaki da se mogu oduprijeti svojim "životinjskim" nagonima. Kao što ni oni ne žele vozati gradski bicikl kad mogu imati vlastiti, tako ne želimo ni mi.

Kavalirstvo

Galantnost i šarmantnost dvije su osobine koje nikad nisu izlazile iz mode. Volimo "staromodne" muškarce s finim manirima, koji svoje žene znaju tretirati kako i priliči - kao dame.

Duhovitost

Svaka žena pada na ovu kvalitetu i jedna je od onih koje su nam pri vrhu popisa traženih vrlina. Mi smo emocionalna bića pa smijeh povezujemo s pozitivnim asocijacijama. Stoga, uspiju li nas nasmijati, uz njih ćemo se osjećati ugodno.

Fokusiranost

Volimo frajere koji su fokusirani na postizanje zadanih ciljeva u karijeri, za razliku od ljenjivaca kojima je životni san izležavati se na kauču te svakodnevno ispijati litre piva.

Suosjećajnost

Suosjećati ne znači razgovarati s nama preko telefona kad smo bolesne, već znači doći do nas i učiniti sve kako bismo se osjećale bolje.