Haljina o kojoj se priča: Zlatna minica kojom je J.Lo zapečatila svoj "MILF status"

 Foto: JLP

POZNATA trendseterica i kraljica crvenih tepiha, Jennifer Lopez ove sezone u modu vraća opasno kratke minice. Jeste li spremni?

Recept za odličan "mini look" lijepe Lopez je jednostavan, ali ga nije lako postići. Sastoji se od 4 važne stvari: puno vježbanja, dobre kreme za samotamnjenje, kratke minice i sandala s kratkim remenčićima. 

Nakon pojavljivanja u sexy "odijelu" na dodjeli nagrada MTV Movie Awards prošlog vikenda, postalo je jasno kako će ove sezone slavna ljepotica u prvi plan baciti vitke noge kojima se iznimno ponosi.

 

Nekoliko dana nakon što su fanovi i kritičari pohvalili njezin stajling, Jennifer je sličnu duljinu suknje odabrala i za show "American Idol" u kojem sudi, a zbog ove haljine, strani mediji dodjelili su joj naziv "Ultimativna MILF" što savršeno pristaje uz naziv njezinog novog filma "Mothers I'd Like To..." koji će uskoro krenuti sa snimanjem.

Za sada je samo poznato da se radi o ženskoj komediji u stilu filma "Bridesmaids" te da će scenarij pisati Mark Perez.

No vratimo se na haljinu...

45-godišnja pjevačica na snimanju "American Idola" zablistala je u izuzetno kratkoj haljinici dizajnera Nicolasa Jebrana koja ima duge rukave i otkrivena leđa, a iskombinirala ju je uz vrtoglavo visoke zlatne sandale s dva remenčića. 

Naravno, glamurozni dojam pojačala je brončana šminka te gusta, isfenirana kosa s plavim pramenovima. 

Svaka čast, Jennifer!