Indira kao Napoleon: Alduk osmislio fenomenalne novogodišnje kostime za Coloniju!

Foto: Press Foto

PJEVAČICA Indira iz grupe Colonija, ove će godine novogodišnju noć dočekati u najatraktivnijem izdanju do sada.

Naime, za nastup na dubrovačkom Stradunu za poznatu pjevačicu osmišljeni su posebni kostimi koji stižu iz kreativne radionice hvaljenog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.

"Kostimi su posebni, pomalo netipični za nastupe, ali svakako efektni i prikladni ovoj posebnoj proslavi. Jedna čekam da zasjajimo na sceni, doslovno! Pripremamo veliki, nezaboravni tulum za sve Dubrovčane i njihove goste. Najbitnije je da se svi dobro zabavimo i da nas pozitivna energija grije i drži cijelu noć, ali i cijelu godinu“ objasnila je Indira.

Za atraktivne kostime Alduka je inspirirao Napoleon Bonaparte, a dok će Indira svojim glasom i stasom zavoditi Dubrovčane u seksi "vojničkim" kostimom, njezine će plesačice noć proplesati u mini krinolinama.

"S Indirom je izvrsno raditi na scenskim kostimima i njenim nastupima jer iz vas izvlači ono najbolje i najkreativnije. Svojim stavom i energijom savršeno prenosi estetiku dizajnera, a to je slučaj i s ovom kostimografijom koju smo posebno smišljali. Osim na vizualnom djelu, pazili smo i na funkcionalnost te na tehničku stranu modela koji se moraju tokom nastupa rastavljati, skidati i tako dodatno začiniti cijeli vizualni identitet ovog tuluma za kojeg vjerujem da će biti među najboljima. Dugo surađujemo, imamo međusobno povjerenje i to je razlog uspješne suradnje.", izjavio je Ivan Alduk.