Intervju koji svi čekaju: Bruce Jenner 24. travnja planira se po prvi put predstaviti kao žena

Foto: JLP

OTKRIVAJU se novi detalji vezani uz intervju, kojeg svi nestrpljivo očekuju.

Iako se već duže vrijeme šuška kako Olimpijac Bruce Jenner, poznat i kao očuh slavnih Kardashianki, planira promijeniti spol, čini se kako će za koji dan sve prvo otkriti pred kamerama.
 
Intervju s legendarnom Diane Sawyer trebao bi biti emitiran 24. travnja na ABC-u, a specijalna epizoda trajat će čak dva sata. Kako prenosi TMZ, Bruce se tada planira po prvi put predstaviti kao žena. No, navodno nema namjeru pojaviti se obučen kao žena niti otkriti svoje alternativno ime.
 
Intervju će se tako prije svega bazirati na njegovo psihičko stanje te težak put do priznavanja istine. Intervju će pratiti i brojni video materijali snimljeni unaprijed. Bruceov glasnogovornik nije bio raspoložen za ikakvu objavu na tu temu, no čini se kako obitelj Kardashian u potpunosti stoji iza Bruceovih odluka te samo žele da on bude sretan.
 
Inače, šuška se i kako je bivši Olimpijac nedavno ugradio silikonske grudi, a nedugo nakon operacije uhvaćen je u jutarnjoj tjelovježbi, u jako širokoj majici, što je dodatno potpalilo glasine. "Ugradio je manje implantate, jer ne želi izgledati smiješno", otkrio je nepoznati izvor za Daily Mail. Uz to, na noktima je imao crveni lak.
 
Čini se kako nam ostaje pričekati do intervjua, da vidimo koliko u svim tim pričama ima istine.