Izgled cure iz Californije: Posudi trikove za ljepotu od Lauren Conrad

Foto: Kohl's

Lauren Conrad prava je kalifornijska cura. Preplanulog zategnutog tijela, blistavog lica i guste plave kose, Lauren osvaja svojom svježinom i neodoljivom prirodnošću.

Upravo zato, odlučili smo ukrasti nekoliko trikova za ljepotu koje je slavna ljepotica otkrila za američko izdanje časopisa Glamour.

Trik za savršene valove u kosi

"Moja kosa ne drži dobro kovrče pa, dok je joj vlažna, pletem dvije opuštene pletenice ili punđe. Izgledam kao Pipi Duga Čarapa ili Princeza Leia. Tako odlazim na spavanje, a ujutro ih razvežem i figarom popravim uvojke koji izgledaju čudno."

Trik za paparazzi fotke

"Počela sam raditi mačkastu šminku na očima, jer na fotkama moje oči jednostavno nestaju. Uz odvažnu liniju tušem na slikama se ističu."


Šminkanje u 5 minuta

"Prvo nanosim puder - obožavam pudere Marca Jacobsa jer su gelaste teksture te imaju lagani sjaj. Na to nanosim bronzer i malo koraljnog rumenila. Uvijek nanosim bijelo sjenilo koje čini odličnu bazu za tuš. Zatim povlačim crtu tušem u mačkastom stilu - koristim tuš Mark On The Edge Liquid Eyeliner. I na kraju - maskara. Koristim Maybelline Full'N'Soft koja mi je oduvijek najdraža. A zaista sam ih puno isprobala!"



Pripreme za ljeto


"Odlazim u kliniku dermatologinje Kate Somervile na tretman Ultimate Skin Toning Wrap koji pomaže da izgubiš nekoliko kilograma tekućine koja se nakupila."

- ovaj savjet ne možemo ponoviti, no dobra je ideja nekoliko dana prije samog odlaska na more pročistiti prehranu voćem i povrćem te napraviti mali detoksikacijski tretman kako bi nakupljena voda izašla iz organizma. Sauna je također dobra ideja!

Psst! Lauren koristi miris Chanel Chance eau de toilette jer je, kako kaže, svjež, čist i cvjetan.