"Ja sam princeza, a ti nisi": Pogledajte MySpace stranicu Kim Kardashian iz 2006. godine

Foto: MySpace Screenshot

PRIJE 9 godina, reality zvijezda Kim Kardashian bila je aktivna na MySpaceu pod nadimkom Princess Kimberly, a omiljeni "punch line" joj je bio: "Ja sam princeza, a ti nisi!"

Ovu stranicu iz naftalina je iščupao portal UsWeekly, koji je fanovima zgodne starlete omogućio da pogledaju ružičastu stranicu danas slavne Kim.

Kraljica društvenih mreža danas ima milijune sljedbenika na Facebooku, Twitteru i Instagramu, dok je na samim počecima karijere na MySpaceu imala 856 prijatelja i 73 komentara na stranici.

U opisu "Princeze Kimberly" stoji da je u vezi, da ne puši i ne pije, da je vaga po horoskopu, visoka 158 cm te da je na MySpaceu kako bi upoznala nove prijatelje.

Svog pokojnog oca navela je kao idola, a na pitanje "Koga bi htjela upoznati?", odgovorila je: "Boga".

U to vrijeme Kim je hodala s pjevačem Ray J-om (da, onim s kojim je snimila kućni pornić) te je radila kao stilistica i organizatorica ormara svojih slavnih prijatelja, poput Lindsay Lohan.

Samo godinu dana nakon, 2007., izašle su prve epizode showa "Keeping Up With The Kardashians" koji je od Kim i cijele obitelji napravio najslavnije reality zvijezde na svijetu.