Kako prepoznati muškarca koji ima krizu srednjih godina? Po kupaćim gaćama!

VEĆINA se žena nada da ljubavna veza između muškaraca i kupaćih gaćica bude prekinuta tamo negdje oko puberteta, ali novija istraživanja pokazuju da se ona obnavlja kad dođu u pedesete.

Moramo napomenuti da je istraživanje sprovedeno od strane britanske robne kuće Debenhams, pa se ipak smatra - pristranim.

Navodno, muškarci u dobi od 55 do 59 godina preferiraju nositi uske kupaće gaćice, umjesto onih dužih i širih. Pitaš se zašto?

Istraživači nisu išli toliko daleko da bi objasnili ovaj čudnovati fenomen, ali pretpostavljamo da je za sve kriva kriza srednjih godina. Izgleda da svoja "dobra" vole istaknuti kako bi sami sebi dokazali da su još uvijek privlačni mlađim ženama, očito ne shvaćajući da žene u njih bulje iz sasvim suprotnih razloga.

A postoji mogućnost da jednostavno nemaju ukusa te da ne shvaćaju da takvim stajlingom zapravo tjeraju žene od sebe. Kupaće gaćice prihvatljivo je vidjeti isključivo na dečkićima ispod 13 godina!

Takav stajling za plažu uistinu rijetko izgleda dobro na starijim muškarcima, osim ako nisu gospodin Bond, James Bond. U prijevodu - Craig, Daniel Craig.