Ljubomora: Zašto ti tvoje zauzete frendice zavide

Foto: Mango

ČINJENICA da nemaš dečka ti ponekad može smetati, čak bi te mogla i baciti u depresiju. Ipak, tvoje frendice koje su u vezi ti sigurno zavide, evo zašto.

Smiješ flertati
 
S kim god želiš, koliko god želiš. Ne postoji nitko tko ti to može zabraniti, a kada se upustiš u koketiranje, nećeš čuti onaj mali glas u glavi koji to govori da radiše nešto pogrešno. Tvoje frendice ga čuju, i jako ti zavide.

Upravljač je samo tvoj
 
Želiš gledati maraton serije Seks i grad? Možeš! Cijeli vikend, ako to poželiš. Tvoje zauzete frendice to ne mogu, jer se veza sastoji od kompromisa, što znači da će i upravljač biti samo na pola njihov.
 
Prvi poljupci
 
Tvoje frendice su već toliko puta poljubile svoje dečke da im to jednostavno više nije najzanimljiviji osjećaj na svijetu. Pred tobom je minimalno jedan prvi poljubac, a one bi sve dale da su na tvom mjestu.
 
Nema ljubomore
 
Gdje si, s kim si, zašto si zagrlila onog dečka? Sve su to pitanja na koja tvoje frendice u vezama moraju odgovarati. Ti si, s druge strane, slobodna kao ptica. Nemaš obaveze, nemaš odgovornosti, i ne moraš se bojati da će netko biti ljubomoran.
 
Svaki dan je dan za tebe
 
Dok tvoje frendice moraju planirati kada će uzeti dan za sebe, ti ga imaš svaki dan. Depilacija, masaža, dan u shoppingu - sve su to stvari za koje one jednostavno nemaju toliko vremena. Ti možeš provesti cijeli dan u shopping centru i biti sigurna da te nitko neće nazvati i pitati što je za večeru.