Loše izdanje?! Beyonce izazvala lavinu komentara pojavom na sestrinom vjenčanju!

Foto: JLP, Instagram

SLAVNA Beyonce svojom je pojavom na sestrinom vjenčanju izazvala razne komentare.

Prije dva dana, mlađa sestra slavne Beyonce, Solange, izrekla je "sudbonosno da" svom 23 godine starijem partneru Alanu Fergusonu. Mladenci su se odlučili za nešto drugačije vjenčanje, došavši pred crkvu biciklima, on u bijelom odijelu, ona u kombinezonu. No, lavinu komentara izazvala je i sama Beyonce, koja je bila kuma.
 
 
Beyonce je istaknula svoje daleko poznate obline u bijeloj uskoj haljini ispod koljena, uz vrtoglavo visoke bijele štikle, a od nakita je nosila samo trendi zlatni lanac oko vrata. Kosu je nemarno raspustila, a sve to neke je natjeralo na komentare kako prvi put u životu nije htjela ostaviti u sjeni svoju sestru. Neki su išli i dalje te komentirali kako je to sigurno bila Solangeina želja, jer ipak je to bio njezin dan.
 
Njezin suprug Jay-Z također je bio na vjenčanju, unatoč činjenici da ga je Solange ranije ove godine brutalno napala u liftu. "Bilo je predivno, prava proslava ljubavi", otkrila je kasnije Solange novinarima.
 
 
Čini se kako se ipak radi samo o zlobnim komentarima te kako je među sestrama sve u najboljem redu. Nas je Beyonce, kao i uvijek, ostavila bez daha.
 
Pssst! Solange je nakon vjenčanja uhvaćena u autu sa slavnom sestrom i njezinim suprugom, dok joj je cijelo lice bilo posutom osipom. No, Beyonce ju je sakrila od paparazza, a razlog tome još uvijek je nepoznat. Uzbuđenje?