Nije nam dobro: Ovo su najskuplji beauty proizvodi na svijetu

Foto: Press Foto

OD ovih iznosa nam se zavrtjelo u glavi.

1. Cle de Peau Beaute La Creme
 
Anti-age krema, vrijedna 13,213 dolara napravljena je još 2012. godine, na godišnjicu japanskog luksuznog brenda za njegu kože. Radi se o limitiranim izdanju kreme protiv starenja od 50 grama, a cijenu proizvod može zahvaliti luksuznom pakiranju od dijamanata i kristala. Napravljene su samo 3 takve ambalaže i pogađaš, sve su prodane. Glumica Amanda Seyfried bila je zaštitno lice kreme. Krema je i dan danas dostupna po puno pristupačnijoj cijeni.
 
 
2. KissKiss Gold i Diamond Guerlain ruž
 
Ove ruževe mogle su kupiti samo dame s podebljim bankovnim računom, jer je njihova kutijica optočena s čak 199 dijamanata te napravljena od 110 grama 18-karatnog zlata, zbog čega im je cijena 62 tisuće dolara. Na zlatnu cijev također se može ugravirati ime ili poruka te šminkanje može početi.
 
 
3. Kre-At Beauty Gold i Diamond umjetne trepavice
 
Radi se o dijamantnim umjetnim trepavicama, za sve žene koje za njih izdvojiti 1350 dolara. One su ukrašene 18-karatnim zlatom te dijamantima, a mogu se nabaviti samo u Barneysu u New Yorku.
 
 
4. Jean Patou Joy Baccarat parfem
 
Bočica od 50 ml može biti tvoja za 1800 dolara, a ona je posebna po tome što je potrebno čak 10,600 cvjetova za jednu. Jedan od tih cvjetova jest i onaj koji raste samo 2 tjedna u godini. Sad nam je jasnija cijena...
 

5. Azature

Za najskuplji lak za nokte slovi Azature, koji stoji "samo" 250 tisuća dolara, a razlog takvoj vrtoglavoj cijeni jest činjenica da je sastavljen od 267-karatnih mljevenih crnih dijamanata. No, pakiranje mu i nije toliko spektakularno pa možda nikada ne bi pogodila njegovu cijenu.