Novi holivudski komad: Chris Diamantopoulos iz filma "The Three Stooges"!

SEKSI Chris Diamantopoulos glumi ulogu Moa Howarda u filmu „The Three Stooges“. Novi komad na holivudskom zvjezdanom nebu, Chris Diamantopoulos, svojom je pojavom zagrijao i travanjsko izdanje časopisa August Man, prenosi portal Just Jared.

Chris je poznat po manjim ulogama u serijama i televizijskim filmovima, no vjerujemo kako će ga uloga Moa Howarda, u dugo očekivanoj komediji "The Three Stooges", dignuti u A-ligu.

"Volim karakterne uloge za koje se moraš fizički transformirati. Moje su lice i tijelo vrlo drugačiji nego što su to bili u pravog Moa Howarda, što mi je na početku zadavalo teške muke. Uživao sam surađujući sa Seanom Hayesom i Willom Sassom. Tri mjeseca smo se tukli, a 95 posto onoga što ćete vidjeti na ekranu je bilo stvarno", izjavio je Chris za August Man.

Također je napomenuo kako se nada da će surađivati s Tomom Hanksom jer mu je on oduvijek bio velika inspiracija.

"Volio bih raditi i s Tomom Cruiseom. Izgleda da u svoj rad uloži cijelo srce i dušu, a to nam je zajedničko. Od redatelja bih izdvojio Ridleyja Scotta čije intenzitete filmova obožavam, a kad se već priča o mogućim suradnjama, volio bih biti u filmovima Stevena Spielberga", otkrio je Diamantopoulos.

Vrlo je vjerojatno da ćemo ga jedva prepoznati u nadolazećoj ulozi, no svejedno ćemo pohitati u kina i pogledati ovu urnebesnu komediju!

Chris hoda s glumicom Becki Newton