Održana još jedna Ženska priča s Julijanom Matanović i Suzanom Bosnić

Foto: Press

JUČER je održana još jedna Ženska priča u organizaciji Centra za kreativno pisanje, pod voditeljskom palicom stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić, a dvije izuzetno zanimljive gošće Julijana Matanović i Suzana Bosnić svojim su pričama i tekstovima oduševile publiku, koja je još jednom ispunila Book caffe do posljednjeg mjesta. 

Šestu Žensku priču otvorila je mlada novinarka i spisateljica Suzana Bosnić. Svojom prvom zbirkom priča "Pod zemljom u velikim cipelama", Suzana je stekla velik broj čitatelja koji uživaju u njenim kratkim, oštrim i emocijama nabijenim rečenicama. Svojim šarmom, otvorenošću i pričama koje je čitala, oduševila je publiku koja s velikim nestrpljenjem očekuje njen prvi roman, čije je objavljivanje najavila. 
 
Nakon šarmantne Suzane Bosnić, publika je s velikim pljeskom pozdravila Julijanu Matanović, koju jednostavno morate voljeti. Kao da ispisuje dijelove svoga života, Julijana je toplo i emotivno pričala o svom djetinjstvu, odrastanju, ljudima koji su obilježili njen život, sretnim i tugom obojenim trenucima, svemu što je upisala u svoje knjige koje odoljevaju vremenu i trendovima i još uvijek se nalaze na samom vrhu hrvatske književnosti. S velikom toplinom i ljubavlju pričala je i o svom zanastvenom radu i svojim studenticama, koje su sjedile u prvim redovima i s velikim osmjehom  uživale u dvosatnoj Ženskoj priči profesorice Julijane Matanović.
 
Ženska priča  u travnju dovodi još jednu iznimnu spisateljicu, Ivanu Simić Bodrožić, a do ljeta nas čekaju priče Sanje Pilić, Merite Arslani, Lidije Dujić, Jasmine Rodić, Aleksandre Orlić, Tomice Šćavina i Silvije Šesto.