Ouch! Bizarne ozljede koje se mogu dogoditi tijekom seksa

KAO i svaka imalo zanimljiva aktivnost, seks sa sobom nosi brojne rizike od ozljeda. Neželjena trudnoća ili spolna bolest kao posljedica neodgovornog seksa nisu jedine stvari kojih se  moraš bojati:

1. Slomljeni penis

Većina muškaraca će na samu pomisao stisnuti oči i razvući čeljust u bolnu grimasu: Iako mnogi govore da penis nije moguće slomiti, medicinska izvješća pokazuju puno drugačiju sliku. Uz to, statistike pokazuju da je više od polovine muškaraca tretirano zbog slomljenog penisa ovu ozljedu zaradilo dok su varali ženu ili djevojku. Divlji seks koji je često povezan sa preljubom tako postaje dvostruka opasnost.

2. Ljubav je gluha


Poljupci su većini ljudi jedna od najdražih aktivnosti, a kako i ne bi bili: Osim što nam potiču cirkulaciju i čine nas sretnima, izvrstan su uvod u nešto više. Poljupci su relativno siguran način rekreacije, barem dok jedna osoba ne ogluši. Upravo se to dogodilo ženi iz Kine kojoj je, zbog previše strastvenog poljupca, puknuo bubnjić.

3. Ljubavni ugriz


Nešto čime smo se ponosili u srednjoj školi prestaje biti cool kada sazrijemo, no tu i tamo se svakome zalomi poneki ljubavni ugriz. Jednoj je ženi sa Novog Zelanda prisjeo: Došla je u bolnicu s potpuno paraliziranom lijevom rukom, a rezultati su bili zapanjujući. Doktori su ustanovili da je preživjela moždani udar, uzrokovan upravo ljubavnim ugrizom. Ljubavni ugrizi više nisu samo neukusni, sad su i opasni po život.

4. Kondomitis

Žena iz Indije bila je uvjerena da je muči kronični bronhitis, kojemu je pripisala kašalj koji ju je mučio šest mjeseci. Kada je napokon otišla liječniku, nemalo se iznenadila: Uzrok njenog kašlja bio je kondom koji je progutala tijekom oralnog seksa. Kako joj je to uspjelo bez da primijeti, ne znamo, ali ovaj slučaj definitivno nije bezazlen.

5.  Čmarulja

Ovaj naslov najbolje opisuje sljedeću priču, čiji je protagonist, a tko drugi, nego znatiželjni Hrvat. U svoj analni otvor odlučio je staviti neonsku žarulju. Ne znamo je li pokušavao pronaći svoje unutarnje svjetlo ili je jednostavno htio isprobati kakav je osjećaj, ali jedno znamo: Kada je žarulja eksplodirala, nije mu bilo veselo.