Ovu slavnu glumicu dizajneri jednostavno ne žele vidjeti u svojoj odjeći

Foto: Redbook

Ona je nevjerojatno talentirana i urnebesna, no modni dizajneri ne žele ni čuti za nju!

Riječ je o simpatičnoj Melissi McCarthy koja se zbog svoje punašne figure nalazi na popisu glumica koje slavne dizajnerske kuće ne žele vidjeti u svojim haljinama.

Zvijezda serije "Gilmore Girls" te filmova "Bridesmaids" i "Identity Thief" otkrila je kako joj je nemoguće naći haljinu za crveni tepih sa slavnim potpisom.

Već je ustaljena praksa da dizajneri za dodjele nagrada posuđuju haljine glumicama, a dok se čak i za manje plaćene ,ali zgodnije starlete jednostavno otimaju, za zvijezdu poput Mellisse na njihovom popisu rijetko ima mjesta, izvještava Jezebel.

"Prije dvije godine nisam mogla pronaći nikoga tko bi me odjenuo za dodjelu Oscara. Pitala sam 5 ili 6 dizajnera, vrlo uglednih koji rade mnogo haljina, i svi do jednog su rekli . ne!", izjavila je Melissa.

Slavna bucka ogorčena je i zbog plus-size odjeće koja se može naći u dućanima: "Ne mogu razumjeti zašto dizajneri misle da moraš imati slab ukus ako imaš višak kilograma te da si spreman potrošiti manje novca. Kvaliteta i krojevi su često jako loši. Gotovo je nemoguće pronaći majicu ili hlače cigaret-kroja od kvalitetnog materijala. Plus size odjeća često je jeftina te izgleda ili jako mladenački ili jako staro."