Pa što ako nemaš dečka: Četiri razloga zbog kojih je super ići solo na zabavu

NEMAŠ pratnju, ali svejedno ti se ide na maturalni ples? Naravno, možda ti se čini kako kako će većina biti u parovima, no mnogi od njih doći će solo. Neki odluče otići u većoj grupi, drugi se pak odluče otići solo i otplesati ples s više dečkiju umjesto s jednim. Kako god da bilo, to je večer u kojoj ti zabava mora biti na prvome mjestu. Evo nekoliko natuknica zbog kojih ćeš se zapravo osjećati bolje jer ideš solo:

Nosiš ono što ti se sviđa

Ne moraš brinuti o tome kako će tvoja haljina ići uz boju njegova odijela i kako će se uklapati s bojom njegove kravate. Slobodno nabaci modne dodatke u neonskim bojama i uživaj u posljednjim modnim trendovima koje on ionako ne bi shvatio.

Ne moraš upoznavati njegove roditelje

Upoznavanje njegovih roditelja može biti vrlo neugodno iskustvo, pogotovo ako si jedna od sramežljivijih djevojaka. No ako se na maturalni ples zaputiš sama, nećeš morati odgovarati na ničija neprimjerena pitanja, a ni slušati zadirkivanja.

Nema neugodnih fotki

U svome albumu sigurno ne želiš imati fotke na kojima su polu ukočene poze i kiseli osmijesi. To ne znači da fotić nećeš nositi i da nećeš slikati sebe kako se zabavljaš sa svojim prijateljima, već da nećeš morati pozirati uz bok pratnji koja ti se baš niti ne sviđa.

Bitna je zabava

Jedi što želiš i koliko želiš. Pleši na svaku pjesmu koja ti se sviđa, druži se sa svojom ekipom i uživaj. Neka tvoja misija bude pošteno se zabaviti i pamtiti tu večer do kraja svog života.