Post-božićna depra: Kako ukloniti osjećaj nadutosti i podići energiju

Foto: Numero

VEĆ dva dana samo jedeš i piješ, i sada se osjećaš mrzovoljno i naduto, a "božićna turneja" još se nije ni približila kraju? Donosimo nekoliko super trikova koji će ti pomoći da se osjećaš i izgledaš bolje!

1. Zeleni čaj

Skuhaj litru zelenog čaja, ostavi ga da se ohladi te prebaci u bočicu iz koje ćeš ga ispijati tijekom dana. To će izbaciti štetne tvari iz tvog organizma, regulirati probavu te pomoći da se ponovno osjećaš poletno.

2. Hladni oblog na očima

Te iste vrećice zelenog čaja dobro ohladi u hladnjaku te stavi na oči na 15 minuta. Isto možeš napraviti s ohlađenim žličicama kako bi uklonila višak tekućine i nadutost s područja oko očiju.

3. Maska dr. Oz-a

Izmiješaj jogurt, žličicu meda i pola banane, i smjesu rashladi u hladnjaku. Tu čudotvornu masku koju preporučuje čak i dr. Oz stavi na lice i ostavi da djeluje 15 minuta. Koža će ti biti blistava, sjajna i zategnuta!

4. Smoothie

Ako se osjećaš zaista loše - napravi povrtni smoothie. U blender ubaci jabuku, pola banane, celer i brokulu. Možda ne zvuči privlačno, ali vjeruj nam - osjećat ćeš se fenomenalno i vratiti energiju u tijelo!

5. Sex

Premda bi bilo idealno da odradiš kardio trening od barem pola sata, znamo da je nerealno očekivati da ćeš se danas zaputiti u teretanu. Umjesto toga odradi "mali kućni trening" u svojoj spavaćoj sobi. Ne samo da ćeš se osjećati lakše, već ćeš znatno popraviti i tvoje i njegovo raspoloženje!