Pravila Božićnog partyja: Kako se pojaviti na poslu čista obraza?

Foto: Screenshot Youtube

KRENULO je - grad je okićen, na poslu zabušavamo, a glavna tema na pauzi za kavu je Božićni party koji se bliži.
 
Iako je on nešto na što smo svi već navikli i ne bi trebalo biti iznenađenja, nekako se uvijek pronađe osoba koja sljedeći dan na posao dolazi potpuno posramljena. Najčešće zato što je previše popila i upustila se u flert s nekim s kim ne bi trebala. Znamo da ti ne moramo govoriti da nije pametno "zbariti" kolegu s posla, ali možda nije loše da se svi generalno podsjetimo.
 
Sutra je novi dan
 
A vi i dalje radite zajedno, što znači da ćete se sresti. Pijani one-night standovi nisu loša stvar, ako su šanse da ćeš ponovno vidjeti tipa male - ako radite na istom katu, to je neizbježno. 

Internet nije tvoj prijatelj
 
Dok se vi ljubite ili pijani plešete kao da vas nitko ne gleda - svi vas gledaju. Ne samo da vas gledaju, nego vas i snimaju. Što znači da će vaših 5 minuta napaljenosti već sutradan kružiti grupnim mailom.
 
Šef je tamo
 
Ne znamo kako se u tvojoj firmi dobiva povišica, ali poprilično smo sigurni da niti jedan šef neće odlučiti da si savršen radnik, kad te na Božićnom domjenku vidi s nečijim jezikom u ustima. Osim ako je njegov, ali ni to ne preporučujemo. 
 
Pijani ste
 
Čak i ako bi ga uhvatila i da nisi pijana, diranje kolege na Božićnom partyju je krivi potez. Ako ti se stvarno sviđa, pričekaj neko prikladnije vrijeme. Ako to radiš samo zato što si pijana, gubiš više nego što dobivaš. Prije nego što izađeš iz stana, zabrani samoj sebi ikakvo zbližavanje s kolegama, kako se ne bi hvatala za glavu sljedeće jutro.